ДНЗ "ІРКЛІЇВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ

АГРАРНИЙ ЛІЦЕЙ"

Головна  Загальна інформація  Керівний та кадровий склад  Абітурієнтам  Соціально-психологічна служба ліцею Фотогалерея

Наша гордість  Новини з життя ліцею  Методична робота  Досвід роботи педагогічних працівників  Профорієнтаційна робота

Панорама уроків   Виховна та гурткова робота   Учнівська сторінка   Наша бібліотека    Шляхами подвигу і слави наших дідів


Методичні розробки

 

2016 рік

  1. Проведення уроків виробничого навчання з розділу "Системи технічного обслуговування і ремонту машин". (Лук'яненко Г.М.)

  2. Методична розробка «Розвиток креативних здібностей учнів на уроках хімії» (Черненко Л.М.)

  3. Робочий зошит з хімії до теми «Неметалічні елементи та їх сполуки» (Черненко Л.М.)

 

 

2015 рік

  1. Практичні роботи з інформатики до теми "Табличний процесор" (Корепанов А.С.)

  2. Електронні інструкційно-технологічні картки по виробничому навчанню з розділу "Основи роботи в мережі Internet". (Лила О.В.)

  3. Методика профілактичної роботи з учнями з девіантною поведінкою.(Носенко О.М.)

  4. Методичні рекомендації до проведення уроків з предмета «Технології» до розділу «Закарпатська кухня»           (Галенко О.В.)

  5. Методичні рекомендації Вивчення, узагальнення і поширення перспективного педагогічного досвіду.         (Литвиненко О.А)

  6. Методичні рекомендації до проведення уроку з предмету «Технології» до розділу «Польська кухня».(Душейко Д.С.)

  7. Методична розробка на тему «Використання активних методів навчання на уроках біології з метою активізації пізнавальної діяльності учнів».(Черненко Л.М.)

 

2014 рік

  1. Навчально-методичний посібник «Технологія обробітку грунту та посіву сучасними сільськогосподарськими машинами». (Зеніч В.Л.)

  2. Робочий зошит з світової літератури для учнів 10 класу. (Тіщенко О.І)

  3. Приготування виробів з прісного тіста. (Душейко Д.С.)

  4. Електронні інструкційно-технологічні картки з теми «Замішування тіста та способи його розпушування» (Соломка І. Г.)

2013 рік

  1. Методичні рекомендації «Використання проектних технологій при викладанні хімії». (Черненко Л.М.)

  2. Електронні інструкційно-технологічні картки з теми «Приготування солодких страв та напоїв».(Самчинський А.М.)

 

 

 

 


Іркліївський професійний аграрний ліцей

 з радістю відкриває двері перед

енергійною, талановитою молоддю