ДНЗ "ІРКЛІЇВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ

АГРАРНИЙ ЛІЦЕЙ"

Головна  Загальна інформація  Керівний та кадровий склад  Абітурієнтам  Соціально-психологічна служба ліцею Фотогалерея

Наша гордість  Новини з життя ліцею  Методична робота  Досвід роботи педагогічних працівників   Профорієнтаційна робота

Панорама уроків    Виховна та гурткова робота   Учнівська сторінка   Наша бібліотека    Шляхами подвигу і слави наших дідів


     

Професійний тиждень, який був проведений з 18.12.2017 по 22.12.2017, з професії «Кухар;кондитер» - це одна із форм роботи, що містить цілеспрямовану, колективну, індивідуальну, практичну діяльність педагогів, майстрів в.н., спрямовану на підвищення якості навчання, професійної підготовки й розвитку творчої діяльності учнів.

18.12.17р. Відкриття тижня розпочалося з конкурсу стінгазет (переможцем стала група №5).

Цього ж дня відбулася презентація професії «Кухар;кондитер», де викладач спецдисциплін Галенко О.В. та учні групи №6 ознайомили присутніх з історією розвитку професії «Кухар» та переглянули презентації: «Музеї їжі України» та «Їстівні рекорди України».

19.12.17 р. З метою виявлення кращих учнів за професією «Кухар» було проведено кулінарний поєдинок «Моя професія - кухар». В конкурсі прийняли участь учні групи №5.

Програма конкурсу передбачала:

·        Виконання теоретичного завдання;

·        Виконання практичного завдання.

За підсумками двох турнірів рішенням журі конкурсу призові місця посіли:

І місце – Довганич Роман

ІІ місце – Шевцова Олександра

ІІІ місце – Меметова Анна та Довгаль Дарина

 

20.12.17 р. Учнями та майстрами в.н. з професії «Кондитер» була підготовлена виставка – ярмарок «Солодкий розпродаж».  Учні та працівники ліцею мали можливість не лише ознайомитися із різноманітністю борошняних виробів, а й посмакувати ними.

Цього ж дня відбувся майстер – клас «Цікавий світ карвінгу». Учні групи №5 і №6 презентували техніку нарізання овочів, фруктів та складали композиції.

Учні групи №7 показували майстер – клас по складанню серветок.

21.12.17. р Відбувся КВК «Кмітливий кухар». У конкурсі взяли участь 2 команди: команда «Вітамін» та команда «Кока-кола». У наполегливій боротьбі перемогла команда «Вітамін».

Завершальним етапом тижня 22.12.17 р. було підведення підсумків з врученням грамот та подарунків групам та учням переможцям за активну участь у проведенні тижня професії «Кухар;кондитер».

Іркліївський професійний аграрний ліцей

 з радістю відкриває двері перед

енергійною, талановитою молоддю