З 08.02-12.02 2016 року в ДНЗ
«Іркліївський професійний аграрний ліцей» проводився конкурс
професійної майстерності серед учнів ліцею з професії
«Кухар; кондитер». Метою проведення конкурсу було виявлення
обдарованої учнівської молоді, стимулювання творчого
потенціалу учнів, зацікавлення їх у якісному і поглибленому
вивченні обраної професії. Конкурс показав, що майбутні
кухарі та кондитери вміють оригінально мислити, творчо
підходити до прикрашання страв та виробів із тіста.
З метою підвищення фахової майстерності, перевірки
теоретичних знань, виявлення обдарованих учнів, відбувся
теоретичний тур конкурсу фахової майстерності серед учнів
груп №7 та №3, які навчаються за професією «Кухар;
кондитер». Теоретичний тур включав розв’язування тестових
завдань, під час якого з кожної групи в наступний тур вийшло
по 4 учасники.
10.02.2016
року було проведено практичний тур з професії «Кухар», під
час проведення якого учні готували різноманітні запечені
страви з овочів: перець фарширований, гарбуз фарширований,
буряк фаршировані овочами та крупами.
12.02.2016
року було проведено практичний тур з професії «Кондитер» де
учні готували кулеб’яки з різними начинками, пироги відкриті
та напіввідкриті.
Вітаємо переможців конкурсу, найталановитіших,
відповідальних і цілеспрямованих учнів, які вміло володіють
професією «Кухар; кондитер» і продемонстрували найкращі
результати.